| 
 
 
 | 
Enginar Püreli Yabani Kuşkonmaz | 
  | 
seçen 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 03.05.2019 
Mesajlar: 27 Şehir: İzmit | 
Kısa URL: https://ml.md/lc142464 
Gönderme Tarihi: 04.May.2019 
890 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Anadolujet Magazin
 
 
4 adet enginar (çanak)
 
2 demet yabani kuşkonmaz (izvinya)
 
50 gr krema
 
100 gr krem peynir
 
2 yemek kaşığı trüf yağı
 
Zeytinyağı
 
Servis için:
 
Kızarmış ekmek dilimleri
 
Sarımsak
 
Dereotu
 
 
Enginarları yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzüp içine krema ve krem peynir ekleyerek blendırdan geçirin. Biraz trüf yağı ekleyip karıştırın. Kuşkonmazları temizleyip zeytinyağında yumuşayana kadar kavurun.
 
Tabaklara enginar püresini bölüştürüp üzerine kuşkonmazları ekleyin. Kızarmış ekmek, sarımsak ve dereotunu blendırdan geçirip üzerine serpiştirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |