|
|
ENGİNAR KONSERVESİ |
|
bal damlası
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 14.09.2010
Mesajlar: 63 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc56089
Gönderme Tarihi: 16.Eyl.2010
7,323 defa indirildi / yazdırıldı
|
Göbekli enginarın yapraklarını ve içini temizleyiniz. Yalnız elinizde enginarın göbekli kısmı kalsın. Bu göbek kısımlarını özenle daha önceden temizleyip hazırlamış olduğunuz kutulara istif ediniz. Üstüne tuz ve yarı su ilave ederek lehimletiniz ve ateşe koyunuz. Kaynar tencere içinde kutuları 1,5 saat kaynamaya bırakınız.
Not: Eğer konserve için almış olduğunuz enginarlar pek çok taze ise çiçeklerini çıkarmak gerekmez. Onları çiçekleri ile birlikte kutulara istif ediniz.
ML® Enginar Konservesi için tıklayın
ML® Enginar Konservesi Videosu
|
|
ENGİNAR KONSERVESİ Tarifleri Dondurulma Tarifleri
|
|