| 
 
| 
 
 
 | 
 
Elmalı Kış Peltesi | 
 
  | 
pembe mutfak 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 07.12.2015 
Mesajlar: 36 Şehir: Niğde | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113266 
Gönderme Tarihi: 07.Arl.2015 
1,440 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet portakal
 
1 adet mandalina
 
1 adet greyfurt
 
1 adet limon
 
1 adet elma
 
1 su bardağı su
 
2 çorba kaşığı nişasta
 
5 çorba kaşığı şeker
 
 
Portakal, mandalina, limon ve greyfurtun suyu sıkılır. Bir tencereye aktarılır. Üzerine soyulmuş ve küp doğranmış elma ilave edilir. Şeker ve nişasta katılır. Ateşe yerleştirilir. Sürekli karıştırarak bir tık pişirilir. Kaselere paylaştırılır. Soğuk olarak servise sunulur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Elmalı Kış Peltesi Tarifleri Aşure Tarifleri
 | 
 
 
 
 |