| 
 
 
 | 
Elmalı İrmik Çevirmesi Tatlısı | 
  | 
tom-bik 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.10.2013 
Mesajlar: 22 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc93263 
Gönderme Tarihi: 25.Ekm.2013 
1,557 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 litre elme suyu
 
8 çorba kaşığı irmik
 
1 çay bardağı şeker
 
Hindistancevizi
 
 
Bütün malzeme tencereye konur. Orta ateşe yerleştirilir. Sürekli karıştırarak göz göz olana kadar pişirilir. Islatılmış kaselere paylaştırılır. Buzdolabında bir gece bekletilir. Ertesi gün ters çevrilir. Üzerine hindistancevizi serpilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |