www.miele.com.tr
 
 
8 ad. Milföy hamuru (yaklaşık 300 gr., dondurulmuş) 
 
12 ekşi Elma, küçük küplere doğranmış 
 
30 gr. Acı Badem, küçük küplere bölünmüş 
 
30 gr. Fındık, iri çekilmiş 
 
30 gr. Kuru Üzüm, suda yumuşatılmış
 
2 yemek kaşığı Şeker-Tarçın-Karışımı 
 
Üstüne sürmek için: 
 
1 Yumurta akı 
 
1 Yumurta sarısı 
 
1 yemek kaşığı Süt 
 
 
Milföy hamurunu ambalajında yazıldığı gibi çözülmeye bırakın ve daha sonra 8 kare olarak (yaklaşık 15 x 15 cm) açın. 
 
Elma- ve acı badem parçalarını açtığınız kare milföy hamurların üzerine dağıtın, fındık ve süzülmüş kuru üzümleri de bunların üzerine koyun. Şeker-tarçın-karışımını hepsinin üzerine serpin. 
 
Her kare şeklindeki hamurun köşelerine yumurta akını sürün ve dört köşesini de ortada birleştirin. Kenarları da birbirinin üzerine bastırarak kapatın. 
 
Elmalı kare hamurları suyla çalkalanmış cam kaseye yerleştirin. Yumurta sarısını sütle çırpın, hamurların üzerine sürün ve altın sarısı renginde fırında pişirin.
  
 |