| 
 
| 
 
 
 | 
 
Elmalı Ciğer | 
 
  | 
süzük 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.11.2006 
Mesajlar: 99
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc8541 
Gönderme Tarihi: 12.Kas.2006 
3,552 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
600 gr. yaprak kesilmiş ciğer
 
2 adet elma
 
20 ml. zeytinyağı
 
30 gr. un 
 
1/2 demet maydanoz
 
Pul biber
 
Tuz
 
 
1 Yaprak ciğerleri unlayın ve fazla unlarını silkeleyerek atmalarını sağlayın. Elmaların kabuklarını soyup dilimleyin. Tavaya zeytinyağını koyun kızınca, unladığınız ciğerleri ekleyin. Tek tarafları kızarmaya başlayınca elma dilimlerini ekleyin. Elmaların ve ciğerlerin üzerine tuz ekleyin. Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte birkaç dakika tutup ateşten alın. Maydanozu incecik kıyın, ciğerlerin üstüne pul biber ile serpiştirin, servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Elmalı Ciğer Tarifleri Böbrek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |