| 
 | 
| Ekşiaşi (Çamlıhemşin Rize) | 
|  | kalbur Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 10.02.2015
 Mesajlar: 40
 Şehir: Burdur
 | Kısa URL: https://ml.md/lc135679 Gönderme Tarihi: 22.Tem.2018
 1,371 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Nejdet Dokur
 
 2 ½ su bardağı fasulye (500 g)
 ½ su bardağı mısır unu (65 g)
 ½ su bardağı şeker (100 g)
 ½ su bardağı pekmez (100 g)
 
 Fasulyeler iyice haşlanır, içine mısır unu koyulur, mısır unu piştikten sonra içine şeker ve/veya pekmez eklenir. Herkes pekmez koymayabilir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |