| 
 
| 
 
 
 | 
 
EKMEKTEN SİRON | 
 
  | 
sağnak 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 11.04.2013 
Mesajlar: 40 Şehir: Artvin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc88419 
Gönderme Tarihi: 12.Nis.2013 
3,346 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://ihe.com.tr
 
 
1 adet bayat pide
 
Yarım paket margarin
 
1 bardak su
 
2 su bardağı yoğurt
 
 
Kibrit kutusu büyüklüğünde pideler bıçakla kesilir. Tepsiye dik gelecek şekilde dizilir. Dizildikten sonra yarım paket margarin eritilir. 1 bardak su eriyen yağın üzerine dökülür ve kaynatılır. Burada oluşan yağlı su, kesilmiş ve tepsiye dizilmiş pidelerin üzerine dökülür. Daha sonra 2 su bardağı yoğur çırpılarak bu hazırlanan pidelerin üzerine uygun şekilde yayılarak dökülür. Kabın kapağı örtülerek hafif ateşte ısıtılır ve servise sunulur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
EKMEKTEN SİRON Tarifleri Keşkek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |