| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ekmekten Pide | 
 
  | 
denklem 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.01.2010 
Mesajlar: 20 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc46129 
Gönderme Tarihi: 14.Oca.2010 
2,475 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
12 dilim tost ekmeği
 
300 gr kıyma
 
1 adet ufak soğan
 
1 adet domates
 
2 çorba kaşığı sıvıyağ
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Yarım tatlı kaşığı karabiber
 
1 avuç rende kaşar
 
 
Soğan yağda pembeleştirilir. Kıyma eklenir ve suyunu salana kada pişirilir. Tuz, karabiber ve rendelenmiş domates eklenir. Suyunu çekene kadar pişirilir. Ekmek dilimleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Üzerine kıyma paylaştırılır. Rendelenmiş kaşar serpilir. 190 derece sıcak fırına verilir. Kaşar eriyene kadar pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ekmekten Pide Tarifleri Kaygana Tarifleri
 | 
 
 
 
 |