Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Ege Yemekleri > Ege Fırın Kabak (1 adet - 7,574 defa bakıldı)

Ege Fırın Kabak


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ege Fırın Kabak

delidolu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 09.09.2016
Mesajlar: 26
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc119561
Gönderme Tarihi: 11.Eyl.2016
1,164 defa indirildi / yazdırıldı




6 adet orta boy kabak
1/2 su bardağı beyaz peynir (rendelenmiş)
1/2 demet dereotu (ince kıyılmış)
Beşamel sos:
2 tatlı kaşığı margarin
2 tatlı kaşığı un
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı karabiber
Tuz

Sos için; margarini eritin, unu katıp, sararıncaya kadar karıştırarak kavurun. Üzerine sütü, tuz ve karabiberi ekleyip pişirin ve ocaktan alın. Kabakların dışını kazıyıp, üzerinden ince ve uzun bir kapak çekip, çıkarın. Kaynayan tuzlu suda 10 dakika kadar haşlayın. Yumuşayan kabaklan sudan çıkardıktan sonra kaşık yardımıyla içlerini boşaltm. Beyaz peynir ve dereotuyla kabak içlerini karıştırıp, kabağın içini doldurun. Yağlanmış fırın kabına kabakları yerleştirip, üzerine beşamel sosu döküp, varsa bir miktar rende kaşar ve kırmızı pul biberle lezzenlendirip, 175 dereceli fırında 15 dakika pişirin ve servise sunun.






Ege Fırın Kabak Tarifleri Ege Yemekleri



(1 adet Ege Fırın Kabak 7,574 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort