|
|
Ebemin Kavurması |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc112342
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2015
1,770 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kg kuzu kuşbaşı
2 adet kuru soğan
4 adet sivri biber
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
Soğanlar ince ince kıyılır. Yayvan bir tencereye tereyağı, soğan ve kuşbaşı et konur. Et suyunu bırakmaya başlayınca iri doğranmış biberler katılır. 10 dakika daha kavrulur. Tuz ilave edilir. Ateşten almadan hemen önce kekik katılır ve karıştırılır.
|
|
Ebemin Kavurması Tarifleri Et Yemekleri
|
|