| 
 
| 
 
 
 | 
 
EBEGÜMECİ | 
 
  | 
Rana 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.10.2006 
Mesajlar: 119 Şehir: Uşak | 
Kısa URL: https://ml.md/lc8099 
Gönderme Tarihi: 27.Ekm.2006 
8,101 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1   kilo ebegümeci
 
1.5   kaşık pirinç
 
3   baş soğan
 
2   bardak et suyu
 
2   kaşık sadeyağ 
 
Yeteri kadar tuz.
 
 
Bir kap içinde yağla kıyılmış soğan kavrulur. Temizlenmiş, haşlanmış ebegümeci hazırladığımız harca konur. İki bardak et suyu ilâve edilir. Yarı pişmiş halde iken pirinç ilâve edilerek pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
EBEGÜMECİ Tarifleri Bamya Tarifleri
 | 
 
 
 
 |