|
|
DUT PELTESİ |
|
sait
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.05.2008
Mesajlar: 66 Şehir: Çankırı |
Kısa URL: https://ml.md/lc24046
Gönderme Tarihi: 24.May.2008
2,391 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gr. iri Ayaş dudu
1 çay bardağı şeker
1 su bardağı su
4 çorba kaşığı buğday nişastası
Dutların sapları ayıklanır hafifçe yıkanarak mikserden geçirilir. Tencereye aktarılır. Üzerine şeker, nişasta ve su eklenir. Orta ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirilir. Kaselere paylaştırılır. Buzdolabında soğuttuktan sonra servise sunulur.
|
|
DUT PELTESİ Tarifleri Aşure Tarifleri
|
|