| 
 
 Hasan Biltekin
 
 200 gram Bitter Çikolata
 75 gram Tereyağı
 5 yemek kaşığı Şeker
 3 yemek kaşığı Un
 3 adet Yumurta
 Kreması için;
 150 gram antepfıstığı ezmesi
 1 paket krema
 80 gram kavrulmuş tel kadayıf
 üstü için;
 100 gram çikolata
 
 Kısık ateşte tereyağı ile çikolatayı buhar yoluyla eritin.
 Yumurtayı beyazından ayırın. Yumurta beyazına 1 kaşık şeker ekleyin.
 Kar kıvamına gelene kadar çırpın.
 Daha sonra 4 kaşık şekerle yumurta sarısını karıştırıp çırpın.
 Karışımı çikolataya ekleyin.
 Yumurta sarısıyla elde edilen çikolata karışımın içine yumurta beyazını da yavaş yavaş ekleyip, karıştırın.
 Üzerine unu eleyerek ekleyin.
 Karışımı yağlı kağıt serili kelepçeli kek kalıbına aktarın.
 180 derecede önceden ısıttığınız fırında 10 dakika pişirin.
 Temiz bir kaba Antep fıstığı ezmesi ve kremayı çırpın.
 Üzerine tel kadayıf ekleyin.
 Antepfıstığı ile hazırlanan karışımı kekin üzerine eşit şekilde dökün.
 Antepfıstığı ile üzeri kaplanan keki kaplamak için eritilmiş çikolata dökün.
 
 
  
 
 |