| 
 
 
 | 
Dört Peynirli Izgara Kalamar Dolma | 
  | 
Saadet 
Türkçe Admin 
 
  
Kayıt: 12.07.2005 
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc92401 
Gönderme Tarihi: 19.Eyl.2013 
1,821 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 kg kalamar
 
300 gram beyaz peynir
 
Yarım kg taze kaşar peyniri
 
100 gram dil peyniri
 
300 gram emmental peyniri 
 
1 demet dereotu
 
3 adet sivri biber
 
Yarım çay bardağı zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Peynirleri küp küp doğrayın. Tuz ve karabiber ekleyin. Biberleri ve 1 demet ayıklanmış dereotunu ince kıyın. Kalamarların içlerini temizleyin. Peynir, biber ve dereotunu kalamarların içine doldurun. Kalamarları ızgarada veya yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine zeytinyağı gezdirin. Dereotu ile süsleyip servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |