| 
 
| 
 
 
 | 
 
Döner Pasta | 
 
  | 
Yemek Tarifleri 
Robot 
 
Kayıt: 18.06.2006 
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye | 
Kısa URL: https://ml.md/lc30602 
Gönderme Tarihi: 23.Kas.2008 
2,354 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler
 
1 paket Maret Hazırım Dana Döner
 
15 kaşık su
 
100 g Sek Tereyağı
 
1 kutu Tat Doğranmış Domates
 
Tat Sarımsaklı Çeşni
 
5 adet yufka
 
1 kaşık yağ
 
1 kaşık şeker
 
1 kap Sek Yoğurt
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Hazırlanışı
 
Yağı eritiniz ve suyla karıştırınız. Şeklini beğendiğiniz ve iyice yağladığınız bir tencere veya bir Pyrex in içine 1 yaprak yufka yerleştiriniz. Üzerine dönerleri her yerine eşit dağılacak şekilde yayınız. Yufkanız ve döneriniz bitene kadar bu işlemi tekrarlayınız- Son yufkanın dışarı taşan kısmını içeri doğru katlayınız- Tereyağlı karışımdan yufkaların üzerine bir miktar serpiniz. Bütün malzemeler bitene kadar aynı işlemi tekrarlayınız- Pastanız en sonunda bohça şeklini almalı. Önceden ısıtılmış fırında veya orta ateşteki tavada 20 -30 dakika pişiriniz. Bu arada doğranmış domatesleri bir tencereye alınız, sarımsaklı çeşni ile bir sos yapınız. Yağ, tuz, karabiber ve şeker ile tatlandırınız İsteğe bağlı olarak servis sırasında yoğurt kullanabilirsiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Döner Pasta Tarifleri Maret Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |