| 
 
 
 | 
Domatesli Yeşil Domates Turşusu | 
  | 
gümüş tas 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.03.2011 
Mesajlar: 33 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc61485 
Gönderme Tarihi: 19.Mar.2011 
2,542 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet kırmızı domates
 
1 kg yeşil domates
 
8 diş sarımsak
 
1 su bardağı sirke
 
5 çorba kaşığı tuz
 
Alabildiği kadar su
 
 
Yeşil domatesler bir kaç parçaya kesilir. Aralarına ezilmiş sarımsak ve tuz serperek kavanoza yerleştirlir. Üzerine rendelenmiş kırmızı domates, sirke, kalan tuz ve seviyeye gelene kadar su konur. Kapağı kapatılır. 10 gün sonra servise sunulabilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |