| 
 
| 
 
 
 | 
 
Dizme Armut Tatlısı | 
 
  | 
selamet 
Yamak 
 
  
Kayıt: 17.05.2011 
Mesajlar: 8 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc63209 
Gönderme Tarihi: 17.May.2011 
2,343 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 adet sert armut
 
1 su bardağı tuzsuz lor
 
1 su bardağı şeker
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
 
Fırın kabı bolca tereyağlanır. Armutlar soyulur, slayt şekilde dilimlenir ve fırın kabına bindirerek dizilir. Üzerine şekerin yarısı serpilir. Kalan şeker ve yumurta çırpılır. Lor eklenir ve karıştırılır. Karışım armutların üzerine yayılır. 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
 
 
 ML® Dizme Armut Tatlısı için tıklayın
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Dizme Armut Tatlısı Tarifleri Meyve Tatlıları
 | 
 
 
 
 |