| 
 
| 
 
 
 | 
 
Dip Bezelye | 
 
  | 
çaylak2 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.11.2011 
Mesajlar: 50 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc71236 
Gönderme Tarihi: 30.Arl.2011 
1,957 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 Havuç
 
2 Soğan
 
250 gr Kıyma
 
1 çorba kaşığ Domates Salçası
 
Yarım kilo Bezelye
 
1 çorba kaşığı Şeker
 
2 çorba kaşığı Pirinç
 
Biraz Limon Suyu
 
Biraz tuz, karabiber
 
3-5 dal dereotu
 
2 domates
 
 
Bezelyeleri haşlayalım. Sebzeler yumuşayana dek haşlayalım. Ayrı bir tencereye yağı aktarıp, yemeklik doğranmış soğanı pembeleştirelim. Salçayı ekleyip 1 dakika daha kavuralım.Üzerine haşlanmış bezelyeleri ekleyelim. Ardından kıyılmış dereotunu ve tavla zarı iriliğinde doğradığımız domatesi ilave edip, yarım dakika daha kavuralım ve servis yapalım.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Dip Bezelye Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |