|
|
Dilli Sarma |
|
tahta çanak
Aşçıbaşı
Kayıt: 26.08.2013
Mesajlar: 20 Şehir: Adapazarı |
Kısa URL: https://ml.md/lc91713
Gönderme Tarihi: 26.Ağu.2013
1,529 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 adet kare milföy hamuru
250 gr dil peyniri
Şerbet için:
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Şerbet kaynatılır, soğumaya bırakılır. Milföy hamurllarının kenarına dil peyniri konur ve rulo yapılır. Rulo 4 eşit parçaya kesilir. Diğer malzemeler de aynı şekilde hazırlanır. Fırın kabına konur. 190 derece fırında pembe renkte pişirilir. Soğuk şerbet gezdirilir.
|
|
Dilli Sarma Tarifleri Güllaç Tarifleri
|
|