| 
 
 
 | 
Dibile | 
  | 
yenidoğan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.01.2014 
Mesajlar: 47 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc95092 
Gönderme Tarihi: 13.Oca.2014 
2,399 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
3 BARDAK UN
 
2 KAŞIK TEREYAĞI
 
ALDIĞI KADAR SU
 
2 BARDAK ŞEKER
 
 
UN YAĞ VE SU İLE HAMUR KULAK MEMESİ KIVAMINDA YOĞURULUR. İNCE İNCE OKLAVA İLE AÇILIR VE ÇAY BARDAĞININ AĞZIYLA KESİLİR. DAHA SONRA KIZGIN YAĞDA KIZARTILIR. DİĞER YANDA DA 2 BARDAK ŞEKERLE 2 BARDAK SU ŞERBET YAPILIR VE ŞERBETİN İÇİNE KIZARAN HAMURLAR ATILIR. YUMUŞAYINCA ÇIKARILIR. SERVİSE HAZIR.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |