| 
 
| 
 
 
 | 
 
Derviş aşı | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc9807 
Gönderme Tarihi: 16.Arl.2006 
2,684 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Kullanılacak Malzeme
 
1 kilo patates
 
150 gram tereyağı
 
1/2 demef maydanoz
 
1 adet soğan
 
Tuz, karabiber
 
 
Patatesleri başlayınız. Soyup bıçak tersi kalınlığında dilimleyiniz. Soğanı halka şeklinde kesiniz. 100 gram yağda soğanları pembeleatiriniz. Doğranmış patatesleri ilave ediniz. Karıştırmadan sallayarak sote ediniz. Tuz, karabiber ve maydanozu üstüne serpip servis yapınız. Hafif bir yemek olan "Derviş Aşı" mideyi yormayacağı gibi doyurucu ve tok tutucudur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Derviş aşı Tarifleri Sebze Yemekleri
 | 
 
 
 
 |