| 
 
| 
 
 
 | 
 
Dereotlu Kabak | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc118415 
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2016 
1,138 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
3 çorba kaşığı zeytinyağı
 
300 gram küçük boy kabak
 
2 çorba kaşığı toz şeker
 
Tuz
 
Karabiber
 
3 çorba kaşığı elma sirkesi
 
2 çorba kaşığı dereotu (iri doğranmış)
 
 
Kabakları uzunlamasına ikiye bölün. Isıtılmış yağa atın. 1-2 dakika soteleyin. Tuz, karabiber ve toz şekeri katın. Kabaklar hafif kahverengi olana kadar pişirin. Kabakların rengi değişmeye başlayınca sirke ve dere-otunun yarısını ekleyin. 2 dakika daha pişirin. Ateşten alın. Kalan dereotlarını serpin.
 
 
 
 
Fotoğraf "brutus" tarafından gönderildi. 09.04.2020
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Dereotlu Kabak Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |