|
|
Dereotlu Kabak |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc118415
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2016
1,052 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 çorba kaşığı zeytinyağı
300 gram küçük boy kabak
2 çorba kaşığı toz şeker
Tuz
Karabiber
3 çorba kaşığı elma sirkesi
2 çorba kaşığı dereotu (iri doğranmış)
Kabakları uzunlamasına ikiye bölün. Isıtılmış yağa atın. 1-2 dakika soteleyin. Tuz, karabiber ve toz şekeri katın. Kabaklar hafif kahverengi olana kadar pişirin. Kabakların rengi değişmeye başlayınca sirke ve dere-otunun yarısını ekleyin. 2 dakika daha pişirin. Ateşten alın. Kalan dereotlarını serpin.
Fotoğraf "brutus" tarafından gönderildi. 09.04.2020
|
|
Dereotlu Kabak Tarifleri Bamya Tarifleri
|
|