|
|
Dana Rosto |
|
nene hanım
Aşçıbaşı
Kayıt: 07.04.2017
Mesajlar: 26 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc124420
Gönderme Tarihi: 08.Nis.2017
1,244 defa indirildi / yazdırıldı
|
www.miele.com.tr
4 Dana Rosto (her biri 160200 gr.)
Tuz
Karabiber
4 çay kaşığı orta acılıkta Hardal
8 dilim yağlı pastırma
8 kornişon Turşu
2 Havuç
1 ad. ince Pırasa
150 gr. Kereviz
1 Soğan
Zeytinyağı
1 yemek kaşığı Domates püresi
2 dal kekik
2 dal Biberiye
2 Defne yaprağı
1 diş Sarımsak
1000 ml Dana eti suyu
100 ml Krema
Rostoyu kabın içine yan yana dizin ve tuz ve karabiberle tatlandırın. Ete hardal sürün ve dilim pastırma ve ince ince kesilmiş salatalık turşusu ilave edin.
Rostoları yuvarlayın ve bir iple bağlayın. Havuç, pırasa, kereviz ve soğanları fındık büyüklüğünde küp küp (1 cm) doğrayın.
Zeytinyağını Miele gurme-kızartma kabında kızdırın ve rostonun her tarafını kızartın.
Rostoyu dışarı alın ve sebzeleri kavurun.
Otları, baharatları ve sarımsağı et suyu ile birlikte sebzelere katın. Rostoyu tekrar kızartma kabına yerleştirin ve fırında üstü kapalı olarak 60 dakika pişirin.
60 dakika sonra kapağı kaldırın ve ilk buhar püskürtmeyi verin. Üstü açık olarak sonuna kadar pişirin.
Rostoyu sosundan çıkartın ve ipliklerini çözün. Sosunu süzün, krema ilave edin ve gerekirse biraz nişasta ile bağlayın.
|
|
Dana Rosto Tarifleri İngiliz Yemekleri
|
|