| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Dağ Çileği Pastası Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Dağ Çileği Pastası |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc49981 Gönderme Tarihi: 06.Nis.2010
 2,635 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 750 gram kese yoğurdu
 12 tatlı kaşığı Bizim Mutfak İrmik
 1 paket toz vanilyalı puding
 12 tatlı kaşığı toz şeker
 2 adet yumurta
 1 çay kaşığı Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı
 500 gram dağ çileği marmeladı
 
 Dağ çileği marmeladı hariç tüm malzemeyi derin bir kapta 2 dakika yavaş, 5 dakika hızlı devirde olmak üzere mikser yardımı ile karıştırın. 25-30 cm çapındaki yağlanmış unlamış kek kalıbına dökerek önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında 2025 dakika kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardığınız pastayı soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra dağ çileği marmeladını pastanın üzerine sürerek soğuk olarak servis yapın.
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |