|
|
ÇİROZ (Palamut) |
|
kadriye özay
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 05.09.2010
Mesajlar: 69 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc55617
Gönderme Tarihi: 06.Eyl.2010
2,982 defa indirildi / yazdırıldı
|
Palamudun zayıf zamanında küçük boylularını ayırıp başını çıkararak karnını yarınız. İçini temizledikten sonra iyice yıkayıp, süzülmesi için kuyruğundan asınız. Kemiği bir yanında kalacak şekilde ayırmayarak uzunlamasına yarıp ve hafifçe dövüp düzleyerek ince tuz içinde 24 saat bırakınız. Sonra gergin durması için tahta şişlere geçirip kuyruğundan bağlayıp üzerine ince tülbent sararak güneşe karşı rüzgârlı bir yere asınız. İyice kuruduktan sonra istediğiniz zaman yemek için kaldırıp saklayın.
|
|
ÇİROZ (Palamut) Tarifleri Turşular Konserveler
|
|