| 
 
 
 | 
Çiriş Otlu Sütlü Erişte Pilavı | 
  | 
Saadet 
Türkçe Admin 
 
  
Kayıt: 12.07.2005 
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91253 
Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2013 
1,996 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
500 gr erişte
 
100 gr ceviz
 
100 gr çiriş otu
 
yeteri kadar tuz
 
3 su bardağı su
 
2 su bardağı süt
 
2,5 yemek kaşığı margarin
 
 
Cevizleri irice dövün.Tencerede 2,5 yemek kaşığı margarini kızdırın. Robottan geçirilmiş çiriş otunu bu margarinde kavurun. İçine cevizi ekleyin. Erişteleri de ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. 3 su bardağı su ile 2 su bardağı sütü tencereye ekleyin. Ağır ateşte pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |