| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Çin Pilavı Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Çin Pilavı |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc49900 Gönderme Tarihi: 05.Nis.2010
 2,212 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 250 gram basmati ya da yasemin pirinç
 80 gram piliç jambon
 2 adet havuç
 1 su bardağı bezelye
 1 adet yumurta
 80 gram Bizim Mutfak Teremyağ
 1 tablet Bizim Mutfak Tavuk Suyu
 2 adet taze soğan
 Tuz
 
 Basmati ya da yasemin pirinci yıkayıp süzün. Pirinçlere tavuk bulyon ve Teremyağ’ı ekleyip buharda tane tane olacak şekilde pişirin. Havuçları soyup küçük küçük doğrayın. Yeşil soğanları ince ince doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada Teremyağ’ı eritip taze soğan, havuç, bezelye ve ince kesilmiş piliç jambonları soteleyin. Tavada sotelediğiniz karışıma yumurta ve tuz ekleyip karıştırın. Yumurta pişene kadar ara sıra karıştırın. Hazırladığınız karışımı pişirdiğiniz pilav ile karıştırarak servis yapın.
 
 
 ML® Çin Pilavı için tıklayın
 
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |