| 
 
| 
 
 
 | 
 
Çilekli Hamur | 
 
  | 
pazar 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.09.2007 
Mesajlar: 46
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc65852 
Gönderme Tarihi: 16.Tem.2011 
2,606 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1.5 su bardağı+2 çorba kaşığı un
 
1 adet yumurtanın sarısı
 
3/4 su bardağı tozşeker
 
125 gr. tereyağı
 
5 çorba kaşığı soğuk su
 
Tuz
 
2 adet muz
 
6-7 adet çilek
 
Un
 
Yumurta sarısı
 
Tozşeker
 
 
Yağ ve tuzu yoğurun. En son suyu ekleyip, hamuru hemen toparlayın. Buzdolabında 30 dakika bekletip, unlanmış tezgahta açın. Hamurdan pasta tabağı büyüklüğünde parçalar kesin. İnce dilimlenmiş muz ve çilekleri hamurların ortasına koyun, kenarlarını ortası biraz açık kalacak şekilde toparlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Eritilmiş çikolatayla süsleyerek servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Çilekli Hamur Tarifleri Galeta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |