Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Baton Pasta Tarifleri > Çilek Pasta (1 adet - 226 defa bakıldı)

Çilek Pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Çilek Pasta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168391
Gönderme Tarihi: 07.Kas.2022
137 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Pandispanya:
1 paket Dr. Oetker Wolke Limonlu
3 yumurta
1 su bardağı krema
Dolgu:
500 g ayıklanmış çilek
Krema:
1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kreması
50 g yumuşak margarin
1,5 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 tüp Dr. Oetker Jel Renklendirici - Yeşil
0,5 su bardağı püre haline getirilmiş çilek
1 tüp Dr. Oetker Jel Renklendirici - Kırmızı
1 - 2 yemek kaşığı Dr. Oetker Bitter Çikolata Parçaları
Kalıp:
Dr. Oetker Varino Serisi Ayarlanabilir kalp pişirme çerçevesi (12-26 cm)

Fırın tepsisine pişirme kağıdını serin. Kalp kalıbı 20 cm boyutuna ayarlayın, kenarlarını margarin ile yağlayın ve pişirme kağıdının üzerine koyun. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Un karışımını çırpma kabına boşaltıp üzerine yumurta ve kremayı ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Hamurun yarısını kalıba dökün ve pişirin. Kalan hamurun üzerini kapatıp bekletin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 30 dakika
Fırından çıkardığınız keki 5 dakika bekletin. Kalıbı kenarından spatula yardımı ile ayırarak çıkarın ve keki soğumaya bırakın. Fırını kapatmayın. Kalıbı tekrar 20 cm boyutuna ayarlayın, kalan hamuru karıştırıp içine alın ve aynı şekilde pişirin.
Soğuyan keklerin her ikisini de enlemesine ikiye keserek 4 kat kek elde edin. Kalp kalıbı 14 cm boyutuna ayarlayın ve bu kalıp ile keklerin 2 adedini ortadan kalp şeklinde keserek çıkarın. Margarin, süt ve pasta kremasını çırpma kabına alın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Düz uçlu krema sıkma torbasına 4 yemek kaşığı pasta kreması alın. Servis tabağına düz kek koyun, kenarına 2 cm genişliğinde çerçeve şeklinde krema sıkın. Üzerine ortası boş kek koyun, aynı şekilde krema sıkın ve ikinci boş keki koyun. Kalp şeklindeki boşluğu çilek ile doldurun. Kenara krema sıkın ve son kat keki koyun.
Derin bir kaseye 2 yemek kaşığı pasta kreması alın, 20-25 damla yeşil jel renklendirici ilave edin ve karıştırın. Krema sıkma torbasına yaprak şeklinde uç takın ve yeşil renkli kremayı doldurun. Kalan pasta kremasının içine çilek püresi ve kırmızı jel renklendiriciyi ilave edin. Mikserin yüksek devrinde 1 dakika çırpın ve pastayı kaplayın. Baş kısmına yeşil renkteki kremayı yaprak şeklinde sıkın. Pastanın üzerine çikolata parçalarını sıralayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletin ve dilimleyerek servis yapın.







Çilek Pasta Tarifleri Baton Pasta Tarifleri



(1 adet Çilek Pasta 226 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort