| 
 
 150 ml krema
 100 gr bitter çikolata
 100 gr margarin
 1 su bardağı esmer şeker
 1 su bardağı un
 3 yumurta
 Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
 Çikolatalı Sos:
 150 gr sütlü çikolata
 Yarım çay bardağı krema
 Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz
 
 Margarin, krema ve bitter çikolatayı bir kapta benmari usulü eritin. Ocaktan indirip ılıtın. Şeker, un, 3 yumurta ve cevizi derin bir kaba alın. Çikolatalı karışımı ekleyip iyice karıştırın. Karışımı içi yağlı kâğıtla kaplanmış kare bir kalıba iki parmak kalınlığında olacak şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 35 dakika pişirin. Fırından çıkarıp ılındırın.
 Çikolatalı sos için, krema ve çikolatayı bir tencerede karıştırıp eritin. Hafifçe ılıtıp kekin üzerine gezdirerek dökün. Kaşığın tersi ile üzerini düzleyin. İnce çekilmiş ceviz serpiştirin. Çikolatalı sos donduktan sonra dilimleyip servis yapın.
 
 
 |