Puding için:
 
1 paket çikolatalı puding
 
2 su bardağı süt
 
Pelte için:
 
1,5 çay bardağına yakın buğday nişastası
 
1 su bardağı toz şeker
 
2 su bardağı su
 
2 su bardağı meyve suyu
 
Arzuya göre meyve parçaları
 
Süsleme için:
 
Yarım demet taze nane
 
1 paket krem şanti
 
1 su bardağı süt
 
 
Çikolatalı pudingi ocaktan alınca servis kaselerinin yarısına kadar koyun ve soğumaya bırakın.
 
Pelte malzemelerini bir tencereye aktarıp ocakta karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca 3-4 dakika daha kaynatın. Ocaktan alınca, servis kaselerindeki pudinglerin üzerine dökün. Buzdolabında katılaşıncaya kadar soğutun.
 
İsteğe göre krem şanti ve üzerinde taze nane yaprakları ile soğuk servis edin.
 
 
 
  
 |