https://naturelkaseyirdefteri.com
 
 
4 adet olgun muz
 
3 yumurta
 
1 yemek kaşığı hindistancevizi yağı
 
3 su bardağı tam buğday unu
 
4 yemek kaşığı keçiboynuzu unu
 
2 yemek kaşığı hindistancevizi
 
80 gr bitter çikolata
 
1 çay bardağı ceviz
 
1 tatlı kaşığı karbonat
 
 
Yumurta ve muzları mikserle çırpıp iyice karıştırın. Hindistancevizi yağını ekleyip tekrar karıştırın. Un ve diğer kuru malzemeleri de ekleyerek karıştırmaya devam edin. Ceviz ve bitter çikolatayı en son ekleyerek baton kek kalıbına dökün. Üstünü muzla istediğiniz gibi süsleyip, 175 derece fırında 30 dk pişirin.
 
 
 
  
 |