| 
 
 
 | 
Çikolatalı Milföy Bonbonu | 
  | 
A Takımı 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.01.2012 
Mesajlar: 56 Şehir: Amasya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc71365 
Gönderme Tarihi: 04.Oca.2012 
2,189 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
8 adet kare milföy
 
2 paket kare çikolata
 
1 çorba kaşığı pudra şekeri
 
 
Çikolatalar iri doğranır. Milföy hamurunun ortasına uznlamasına konur. Sağdan ve soldan üstüste bindirerek katlanır. Uçları bonbon şekeri gibi burulur. Tepsiye dizilir. 200 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Sıcakken pudra şekeri serpilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |