Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Çikolata Zarfında Portakal ve Çilekler


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Çikolata Zarfında Portakal ve Çilekler

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc170728
Gönderme Tarihi: 08.Mar.2023
213 defa indirildi / yazdırıldı




https://cook.com.tr

Toz Şeker 2 Su Bardağı
Limon Suyu 1 Çorba Kaşığı
Beyaz Çikolata 80 Gram
Bitter Çikolata 80 Gram
Çilek 500 Gram
Portakal 2 Adet

Önce 2 adet portakalı yarım cm. genişliğinde dilimledikten sonra dilimleri tekrar ortadan ikiye bölüp yarım daire şeklinde kesin. Kesilen portakal dilimlerini, kabuk acılarının çıkması açısından, bir tencerede bol su ile 10 dakika kadar kaynatıp suyunu dökün. Daha sonra tekrar tencerede 2 su bardağı su ile 2 su bardağı toz şekeri kaynatın. Şerbet kıvamına geldiği zaman portakal dilimlerini şerbetin içine atıp ağdalaşma kıvamına gelene kadar kaynatın ve yarım limon suyu ekleyip karıştırın. 1-2 dakika daha kaynattıktan sonra ateşten alın. Kaynayan portakal dilimleri biraz ılındıktan sonra delikli kepçe şerbetin içinden alıp, fırın ızgarasının üzerinde kurumaya alın. Dilimleri, 1 gece bu ızgaranın üzerinde kurutun. Ertesi gün, bir tencerede 80 gr. bitter çikolata ve 80 gr. beyaz çikolatayı benmari usulü erittikten sonra, kurutulmuş portakal dilimlerini, sadece yarısını kaplayacak şekilde erimiş çikolataya batırıp, COOK Yağlı pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsinize dikkatlice yerleştirin. Diğer tarafta yıkayıp, suyunu iyice süzdüğünüz çileklerin de yarısına gelecek şekilde erimiş çikolataya batırıp, yağlı kağıda dizin. Çikolata biraz ılındıktan sonra tüm meyveleri dizdiğiniz tepsiyi buzdolabında tercihan 2 saat kadar soğutup, servis yapın.







Çikolata Zarfında Portakal ve Çilekler Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet Çikolata Zarfında Portakal ve Çilekler 658 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort