|
Cigerli Pate Ve Gorgonzola Peynirli Sandiviçler |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc114588
Gönderme Tarihi: 02.Şub.2016
1,434 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 gr tereyağı
4 adet hamuger ekmegi
250 gr kaz çiğeri
150 gr gorgonzola peynırı
2 adet soğan rendesi
2 Diş Sarmısak (dövülmüş)
3 Adet Yumurta (katı haşlanmış)
1/2 Tatlı Kaşığı Hint Ceviz
1 cay kasığı tuz
1 cay kasığı karabiber
1 cay kasığı kekik
1 cay kasığı kırmızıbiber
1 cay kasığı silme tarçın
4 Çorba Kaşığı Maydanoz (kıyılmış)
2 adet dometes
100 gr. tereyağını bir kapta eritin. Ciğerleri soğan ve sarmısak ile birlikte hafif ateşte çevirerek pişirin. Pişmiş ciğeri, katı yumurta, hint cevizi ve diğer baharat ile beraber robottan geçirin. Robot çalışırken kalan yağ ve maydanozu da ilave edin ve yumuşak bir kıvam elde edinceye kadar karıştınn. Hamurger ekmeklerin arsına bolca konur dometes dilimleride ustune koyup ciyerli pate sandiviçler servis yapılır.
|
|