| 
 | 
| CİĞERLİ BULGUR PİLAVI (Bayburt) | 
|  | acara Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 04.07.2005
 Mesajlar: 143
 Şehir: Mordoğan
 | Kısa URL: https://ml.md/lc40037 Gönderme Tarihi: 27.Ağu.2009
 2,585 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 MALZEMELER
 250 Gram ciğer
 2 su bardağı bulgur
 1 adet soğan
 4 su bardağı su
 tuz
 
 YAPILIŞI
 Kızgın yağda soğanları kavurun. Ciğerleri ve tuzu ilave ederek kavurmaya devam edin. Bulguru ayıklayıp ciğere ekleyin. Üzerine 4 su bardağı ilave edin ve tuzla lezzetlendirin. Su kaynayıp bulgurlar suyunu çekmeye başlayana kadar önce yüksek ateşte sonra orta ateşte pilavınızı pişirin. Demlenmeye bırakın. Pilav dinlendikten sonra servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |