| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ciğer Güzellemesi | 
 
  | 
hayriye arslan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.01.2012 
Mesajlar: 40 Şehir: Erzincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc71835 
Gönderme Tarihi: 21.Oca.2012 
1,928 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Yarım kg kuzu ciğeri kuşbaşı
 
1 adet kuru soğan
 
1 çorba kşığı salça
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
 
Tavaya tereyağı konur, eriyince ince kıyılmış soğan eklenir ve pembeleştirilir. Ciğer atılır, suyunu bırakınca salça eklenir. Tuzu ve karabiberi de atılır. 10 dakika daha pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ciğer Güzellemesi Tarifleri Beyin Tarifleri
 | 
 
 
 
 |