Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Burdur Yemekleri > Çiçek Lahanası (Kıbrıs) (1 adet - 8,210 defa bakıldı)

Çiçek Lahanası (Kıbrıs)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Çiçek Lahanası (Kıbrıs)

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc130985
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2018
4,245 defa indirildi / yazdırıldı




https://gurmekibris.com

1 orta boy çiçek lahanası, yıkanmış ve çiçek çiçek ayrılmış
Su
½ bardak zeytinyağı
250gr kıyma veya parça et
1 küçük soğan, ince doğranmış
1 çorba kaşığı domates salça
Tuz
Limon suyu

Orta boy bir tencereye çiçeklerin üstünü örtecek kadar su koyun, orta ateşte haşlamaya bırakın. 10 dakika kaynadıktan sonra suyunu süzün. Orta boy bir tavada zeytinyağının yarısını ısıtın ve çiçekleri iyice kızartın, Kızaran çiçekleri derin bir tencereye sıralayın. Daha sonra, temizlediğiniz tavada yağın diğer yarısını ısıtın ve kıymayı veya etleri kızartın. Soğanı da ilave edip birkaç dakika daha kızarmaya devam edin. Salçayı da ekleyerek 5 dakika daha kızartın. Hazırladığınız karışımı tencerenin içindeki çiçeklerin üzerine iyice yayın. Son olarak tuz, limon suyu ve üstünü tamamıyla örtmeyecek şekilde su ekleyin. Ara ara hafifçe karıştırarak, 30 dakika daha, kısık ateşte, yemeğin suyu akideleninceye kadar pişirin. Yoğurt ile sıcak servis yapın.







Çiçek Lahanası (Kıbrıs) Tarifleri Burdur Yemekleri



(1 adet Çiçek Lahanası (Kıbrıs) 8,210 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort