| 
 | 
| Cevizli Yayım (Safranbolu Karabük) | 
|  | Vesile Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.04.2009
 Mesajlar: 21
 Şehir: Erzincan
 | Kısa URL: https://ml.md/lc35890 Gönderme Tarihi: 28.Nis.2009
 3,684 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 su bardağı erişte (yayım)
 1 çay bardağı keş
 1 su bardağı dövülmüş ceviz
 2 çorba kaşığı tereyağı
 1 tatlı kaşığı tuz
 
 Erişte tuzlu suda yumuşayana kadar haşlanır ve süzülür. Tereyağı keşle kavrulur. Eriştenin üzerine gezdirilir. En son ceviz serpilir.
 
 ML® Safranbolu Bükmesi (görsel)
 
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |