| 
 
| 
 
 
 | 
 
Cevizli Karnabahar | 
 
  | 
gümüş tas 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.03.2011 
Mesajlar: 33 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc65269 
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2011 
2,309 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gram haşlanmış karnabahar
 
150 gram mayonez
 
200 gram kıyılmış ceviz
 
5 adet taze soğan
 
Yarım demet kıyılmış dereotu
 
Tuz
 
Karabiber ve kırmızıbiber
 
 
Öncelikle haşlanmış karnabaharı ince ince kıyıp bir kaba alın. Daha sonra taze soğanı ve dereotunu kıyın. Hepsini derin bir kabın içinde karıştırın. Üzerine mayonezi diğer malzemelerle karıştırın, harmanlayıp ikram edin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Cevizli Karnabahar Tarifleri Sebze Yemekleri
 | 
 
 
 
 |