Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Çeşme Şerbeti (Çeşme İzmir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Çeşme Şerbeti (Çeşme İzmir)

yanlışnumara
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.09.2016
Mesajlar: 103
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc120227
Gönderme Tarihi: 12.Ekm.2016
1,440 defa indirildi / yazdırıldı




Reşat Akbaykal

7 adet limon
1 adet portakal
Şeker
Su
Karanfil

Hepsinin kabukları rendelenir ve suları sıkılır.
Sıkılmış olan su ve rendelenmiş olan kabuklar birlikte bir kap içinde ovularak yoğrulur.
Kabuklarla su iyice ovulduktan sonra karışımın içine 4 çay bardağı toz şeker ilave edilir. (Şeker oranı tadarak kontrol edilir).
Bunlar şekerle birlikte tekrar ovulur.
Şeker ilave ettiğimiz karışımın içine 1 litre soğuk su ilave edilir ve karıştırılır.
Karıştırdıktan sonra 1 litre soğuk su daha eklenir ve tekrar yoğrulur.
Kabukları içinde duran şerbetimiz tülbent veya süzgeç yardımıyla süzülür.
Süzdüğümüz şerbetin üzerine karanfil atılır ve biraz sulandırılır.
Karanfil ilave edildikten sonra 2 limonun suyu sıkılıp olduğu gibi (Süzmeden) ilave edilir.
Dolapta iyice soğutulan şerbet artık hazırdır.







Çeşme Şerbeti (Çeşme İzmir) Tarifleri Afyonkarahisar Yemekleri



(1 adet Çeşme Şerbeti (Çeşme İzmir) 6,907 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort