| 
 | 
| Centuseri (Çamlıhemşin Rize) | 
|  | kalbur Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 10.02.2015
 Mesajlar: 40
 Şehir: Burdur
 | Kısa URL: https://ml.md/lc135678 Gönderme Tarihi: 22.Tem.2018
 1,902 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Nejdet Dokur
 
 8 su bardağı mısır unu (1 kg)
 10 su bardağı su (2 litre)
 Tereyağı (500 g)
 
 Suda mısır unu çözülür, koyulaşana kadar iyice kaynatılır koyulaştıktan sonra bir tepsiye alınıp ortası açılır ve bu boşluğa eritilmiş tereyağı koyulur. Hamurdan parçalar koparılıp ortadaki yağa batırılarak yenir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |