| 
 
| 
 
 
 | 
 
Çaşır Otu | 
 
  | 
yelpaze 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.07.2020 
Mesajlar: 40 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc151709 
Gönderme Tarihi: 12.Tem.2020 
1,888 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Nisan- Mayıs aylarında dağlık bölgelerden toplanan çaşır otu, haşlandıktan sonra yumurta ile kavrularak pişirilerek veya sulu pancar şeklinde yemeği yapılarak sıklıkla tüketilmektedir.
 
Genellikle tuzlu salamurası yapılarak daha sonra tüketmek içinde saklanmaktadır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Çaşır Otu Tarifleri Şifalı Bitkiler
 | 
 
 
 
 |