| 
 
| 
 
 
 | 
 
CAN PASTA | 
 
  | 
ferman 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.04.2010 
Mesajlar: 45 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc51262 
Gönderme Tarihi: 30.Nis.2010 
1,971 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler
 
4 yemek kaşığı portakal suyu
 
4 yemek kaşığı hindistancevizli nişasta
 
400 gr. kedi dili bisküvi
 
8 çay bardağı su
 
15 yemek kaşığı toz şeker
 
hindistancevizi veya muz
 
 
Yapılışı:
 
hindistancevizi hariç hepsi karıştırılarak pişirilir. Kedi dili bisküileri de ilave edilerek ateş kısılır, 5 dakika sonra söndürülür. Köşeli cam tepsi ıslatılıp bu malzemeler içine dökülür. Dontuktan sonra ters çevrilip üzeri hindistancevizi ve muz parçalanyla süslenir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
CAN PASTA Tarifleri Milföy Pasta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |