|
Çam Fıstıklı ve Havuçlu Pilav |
|
huysuz ve tatlı kadın
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.03.2010
Mesajlar: 59 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc75939
Gönderme Tarihi: 22.May.2012
2,296 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Tablet Knorr Tavuk Bulyon
2 Su Bardağı Baldo Pirinç
3 Yemek Kaşığı Sıvı Becel Zeytinyağlı
3 Su Bardağı Sıcak Su
3 Adet Havuç
3 Yemek Kaşığı Çam Fıstığı
3 Yemek Kaşığı İnce Kıyılmış Dereotu
Geniş tabanlı pilav tenceresine sıvı Beceli ekleyin.
Çam fıstıklarını hafifçe renk alana kadar kavurun.
Pirinci nişastası gidene kadar soğuk su ile yıkayın, süzün ve tencereye alın.
2 adet rendelenmiş havucu ekleyin.
2 tablet Knorr Tavuk Bulyonu 3 su bardağı sıcak suda eritip tencereye ilave edin.
15 dakika pişirin.
1 adet şeritler halinde soyulmuş havucu pişen pilavınızın üzerine koyup 10 dakika dinlendirin.
İnce kıydığınız dereotunu pişirdiğiniz pilavın üzerine serpin. Sıcak servis edin.
|
|