| 
 
 
 | 
Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma | 
  | 
YAP-BOZ 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.11.2008 
Mesajlar: 167 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc57744 
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2019 
1,718 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kg ıspanak
 
200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı)
 
3 çorba kaşığı zeytinyağı
 
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
 
Tuz
 
 
Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün. Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin. Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın. Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |