| 
 
 
 | 
Çakşır Otlu Bulgur Pilavı | 
  | 
ruhşen 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2013 
Mesajlar: 27 Şehir: Van | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91386 
Gönderme Tarihi: 13.Ağu.2013 
1,896 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
500 gr. pilavlık bulgur
 
1 bağ çakşır otu
 
1 adet kuru soğan
 
50 gr. margarin
 
Yeterince su
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
 
Küp küp doğranmış soğanı margarin ile kavurun. Yıkayıp doğradığınız çakşır otunu soğana ekleyip bir süre daha kavurun. Yıkanmış bulguru ve tuzunu ekleyip üzerini bir parmak geçecek kadar su ilave ederek kapağını kapatın. Bulgur suyunu çekince altını kapatıp servis tabağına alın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |