| 
 
| 
 
 
 | 
 
Butlu Bulgur Pilavı | 
 
  | 
penbe menekşe 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.06.2016 
Mesajlar: 22 Şehir: Kütahya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc117885 
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2016 
1,896 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
6 adet tavuk baget
 
2 su bardağı pilavlık bulgur
 
3,5 su bardağı tavuk suyu
 
1 tatlı kşığı tuz
 
1 dolu çorba kaşığı tereyağı
 
 
Tavuk bagetler haşlanır. Bagetler bolca tereyağlanmış yayvan bir tencerye güneş ışını gibi dizilir. Üzerine yıkanmış bulgur bırakılır. Tuz serpilir ve tavuk suyu konur. Kapak kapatılır. Orta-kısık ateş arası konumda  suyunu çekene kadar pişirilir. Ateşten alınır, 20 dakika dinlendirilir. Sonra düz servis tabağına ters çevrilerek sofraya getirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Butlu Bulgur Pilavı Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |