1,5 su bardağı su
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Alabildiği kadar un
 
İçi için:
 
1 çay bardağı ince bulgur
 
200 gr kıyma
 
1 soğan
 
1 çay kaşığı karabiber
 
1 çay kaşığı tuz
 
Kızartmak için:
 
Sıvıyağ
 
 
Hamur orta sertlikte hazırlanır, dinlenmeye bırakılır. Soğan ince kıyılır, kıymayla birlikte, yağ eklemeden, suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur. Bulgur, karabiber, tuz ve 1 çay bardağı su eklenir. 5 dakika pişirilir. Dinlenen hamur 8 parçaya ayrılır. Her bişri ufak tatlı tabağı kadar açılır. Yarısına hazırlanan iç konur ve kapatılır, kenarlarına bastırılır. Teflon tavada az yağ ile iki yüzü kızartılır.
  
 |